Baby DraakjeSnoezig draakjeStoere draakjesDroompuzzelsZelfgemaakte DromenDroomfietsjesDroomkamerMama draak
 

Een droomwereld,


Het is voor iedereen wat anders,
1 ding is voor iedereen zeker; onze kinderen, dat is onze toekomst!


Daarom willen we met de producten van Droomdraakje een verschil kunnen maken,
hoe klein deze ook is, als iedereen zijn steentje bijdraagt kunnen we wel werken aan die droomwereld!


We hebben ervoor gekozen om een fair - trade collectie aan te bieden,
felgekleurd speelgoed, gemaakt over de hele wereld en met nét dat tikkeltje meer, daar staat de collectie van Global affairs voor. Bij aankoop van ieder product, helpt u een beetje mee om ook de wereld voor kinderen in ontwikkelingslanden een beetje op te vrolijken.


De luiers van Wiona staan dan weer voor ecologie want wist u dat de professionele kinderopvang in Vlaanderen alleen al verantwoordelijk is voor het feit dat er dagelijks meer dan 350.000 vuile luiers in ons milieu terechtkomen? Meer dan reden genoeg om ouders te mobiliseren en mee te laten werken aan een betere en groenere omgeving voor hun eigen kinderen. Deze luiers zijn 100% biologisch afbreekbaar, gemaakt van natuurlijke en herbruikbare materialen.


Hiernaast bieden we ook de verzorgingsproducten van Zarqua aan, 100% natuurlijk, zonder allergenen, kleurstofffen of parfum.
Om onze collectie wat uit te breiden zijn we steeds op zoek naar duurzaam, vrolijk en innovatief speelgoed waar jullie kleine schat uren speel of knuffelplezier mee kan beleven.
Intussen kan u ook bij ons terecht voor spulletjes uit de Dushi, Bobux , Koeka, J.I.P, 4M, PT – living, miniland en scratch – collectie.


Droomdraakje is ontstaan uit een passie voor kinderen, voor opvoeden en voor inrichting.
Als mama van 3 kleine engeltjes, uitbaatster van een kinderopvang en medezaakvoerster van de firma Amnios (totaalleverancier voor de kinderopvang) kom ik dagelijks in contact met kinderen en hun “droomwereld”, hieruit ga ik aan de slag, richt ik met veel plezier kinderdagverblijven in en ga ik steeds op zoek naar speelgoed met nét dat tikkeltje meer.


Heb je vragen, opmerking of een leuke foto van onze producten? Laat het ons dan zeker weten!


Veel winkelplezier!
Mieke


 
 

 

© Amnios, Hoogweg 20, 9255 Opdorp - 0473 / 266 350

Verkoopsvoorwaarden - Ruilen en retouren - Betalingen
 
footer_top